Esküvőszervezés - Gulyás Melinda Esküvőszervező
 
 

Álomvarázs Esküvőszervezés

Miből is áll az esküvőszervezés?

Elsőnek minden esetben javaslom a személyes találkozót, amely során megismerem az esküvőtőkkel kapcsolatos elképzeléseteket és elvárásaitokat. A személyes találkozó, azért is szükséges, mert így mindkét fél jobban megismerheti a másikat, és csak így válik az ajánlat személyre szabottá. A megbeszélés után az elhangzott kéréseknek megfelelően elkészítem részetekre az ajánlatot. A megbeszélés napjához 1 hétre újra találkozunk, ekkor adom át nektek az ajánlatot, és a hozzá kapcsolódó demo, és referencia anyagokat. Az ajánlat tartalmazza az árakat és mindazokat a szolgáltatókat, akik megfelelnek az elképzeléseiteknek. Ha az ajánlat elnyerte a tetszéseteket, akkor közösen bejárjuk a helyszíneket, dekoratőr kollégám segít a dekoráció megtervezésében, megszervezem a személyes találkozót a kiválasztott zenekarral, vőféllyel. Mint esküvőszervező összefogom azokat a dolgokat, amik nektek hosszas utánajárásba és telefonálgatásba kerülne, úgyhogy mindvégig a Ti érdekeiteket tartom szem előtt. Ha sikerült kiválasztanotok a számotokra legszimpatikusabb szolgáltatókat, akkor megrendelem őket és megkötöm az alvállalkozói szerződéseket. Majd az esküvőtők előtt 2 héttel újra leülünk és átbeszéljük az esküvőtök minden egyes apró részletét, ami alapján közösen elkészítjük a forgatókönyvet. A forgatókönyv segítséget ad mindenki számára, hogy mikor mi fog következni. A szolgáltatók ebből tudni fogják, hogy mikor milyen események zajlanak a nap folyamán. Mi ez alapján folyamatosan ellenőrizzük, hogy minden a Ti elképzeléseteknek megfelelően alakuljon. Amíg Ti élvezitek a Nagy Napot, addig mi a háttérben maradva folyamatosan irányítjuk az eseményeket, az esetlegesen felmerülő problémákat elhárítva! Így Nektek nem marad más hátra, minthogy az Esküvőtők napját az életetek egyik legszebb napjának éljétek meg és őrizzétek a legszebb emlékeitek közt!

A személyes konzultáció és az ajánlat készítés ingyenes!

Személyes konzultáció a százhalombattai irodánkban vagy dél-Pest vonzáskörzetében!

Díjszabásunk:

Tanácsadás díja: 4.000 Ft/óra

Ha az esküvőtök helyszínéül az általunk kiajánlott helyszínt választjátok és tőlünk rendelitek meg az esküvői textil dekorációt, abban az esetben a szervezés és az esküvőtök lebonyolítása 1 fő esküvőszervező segítségével a díjtalan!

Koordináció az esküvőtök napján: 6.000 Ft/ óra (min. 8 óra fizetendő)

A megrendelések írásban kerülnek rögzítésre az ajánlat alapján. A szerződéskötések és egyes szolgáltatókkal való konzultációk minden esetben ingyenesek.

Elérhetőség:
Álomvarázs Kft.
Email: info@gulyasmelinda.hu
Telefonszám: 06-20-557-1834
Címünk: 2440 Százhalombatta, Gyorma u. 17.

Tóth Ferenc
okleveles esküvőszervező
+ 36 30 656 5949